הגעגועים ל"ירוק" על כל היבטיו, כבר הפכו לעובדה. האנשים רוצים ירוק ליד הבית במקום מפלצות הבטון, האנשים רוצים להתחבר לטבע. לבריאות. לריח הירק של פעם, כן, כן, תתפלאו פעם (עד לפני עשרות בודדות של שנים) היה ריח לצנון לעגבנייה לגזר, לשסק, לשזיף ולרימון, שלא לדבר על הטעם הנפלא של פעם. עכשיו, אנו מביאים לכם במה/פורום לגינון האורגני, ובה כל מה שרציתם לדעת על גינה אורגנית המשלבת עצי פרי, פרחים, צמחי תבלין וירקות. והכי חשוןב, איך להעיר את האדמה מהבחינה האורגנית, איך לחיות בהרמוניה עם האדמה, ללא מזיקים וללא מחלות.
כיצד מגדלים באופן אורגני? כאן תקבלו מידע מקיף מטובי המומחים. תוכלו גם להיעזר בכתבות בפורטל כאן נעים – בקטגוריה החדשה; גינון אורגני. http://www.kan-naim.co.il/naim.asp?cid=531
שבת שלום האספרגוס בן שנה,שתול בקרקע בערוגה,עם המון חיפוי. כמו שרואים בצילומים,התחילה התנובה (הראשונה) שלו וזו צפויה להימשך כמה שנים בחודשי האביב/קיץ.החיפוי נועד לשמור על החלק התחתון מקרני השמש ובאופן כזה,החלק הלבן ארוך יותר. את החברים האלה צריך לקצור פעם ביומיים,הם גדלים בקצב מסחרר של כחמישה ס"מ ביום. הם אוהבים הרבה מים ושמש מלאה. בקיץ,לאחר כמה חודשי קציר,מפסיקים להוריד ואז החברים האלה מתפתחים לענפים גבוהים(כמטר),אוגרים אנרגיה לשורשים(מן פקעת דומה לאספרגוס נוי).הענפים הללו מתייבשים בקור של ינואר ונגזמים עד מפלס האדמה בפברואר ובמרץ מתחיל שוב את הקציר.