חזי כתב:תודה
יופי של רעיון
שאלה מה הבדל בין זרעים אלה לבין זרעים שמוכרים בחנות תבלנים לפופקורן
תודה
חזי
איתן גנזי כתב:התירס מבשיל בערך לאחר חודשיים וחצי.
יש לי 12 ערוגות של 120 סמ" על 450 ס"מ נטו, ללא הדפנות.
חזי כתב:תודה
יופי של רעיון
שאלה מה הבדל בין זרעים אלה לבין זרעים שמוכרים בחנות תבלנים לפופקורן
תודה
חזי
סתיו צ. כתב:סתיו-3 מנות (אחת להשנה והשניה לשנה הבאה אם הזרעים טובים גם לשנה הבאה? והשלישית שיהיה ספייר)
תודה
תמיר אילן כתב:איתן גנזי כתב:התירס מבשיל בערך לאחר חודשיים וחצי.
יש לי 12 ערוגות של 120 סמ" על 450 ס"מ נטו, ללא הדפנות.
האם לוקח חודשיים וחצי מחניטה להבשלה?
האם לוקח 4 חודשים מזריעה להבשלה?
כל הכבוד על ההיקף של השתילות! בורכת בשטח יפה.
חזי כתב:תודה
יופי של רעיון
שאלה מה הבדל בין זרעים אלה לבין זרעים שמוכרים בחנות תבלנים לפופקורן
תודה
חזי
איתן גנזי כתב:תמיר אילן כתב:האם לוקח חודשיים וחצי מחניטה להבשלה?
האם לוקח 4 חודשים מזריעה להבשלה?
מהזריעה עד לסיר.
תמיר אילן כתב:איתן גנזי כתב:תמיר אילן כתב:האם לוקח חודשיים וחצי מחניטה להבשלה?
האם לוקח 4 חודשים מזריעה להבשלה?
מהזריעה עד לסיר.
חיסכון במילים זאת תכונה טובה, אבל הפעם התשובה לא ברורה.
כמה זמן מהזריעה לסיר?
ראובן אורן כתב:בעדינות.. ועד ש.. אריה יגיע וירחיב אופקינו
תירס זה גידול מאוד מאוד ... מהונדס
איתן גנזי כתב:חשוב לדעת- בדרך כלל אנו רואים שדות תירס עם צמחים בגובה 3 מטר. תירס זה הינו תירס לבהמות, הגידול מיועד להשגת כמות גבוהה של חומר יבש. התירס למאכל גובהו 1.5-2 מטר. הצמח ניראה " לא משהו", אולם הקלחים ניראים שמנמנים ומלאים.
תמיר אילן כתב:המסקנה שלי (עבורי) שרצוי לזרוע כל שבוע כדי לא לקטוף פעם בשבועיים כמות גדולה.
אבל נחכה לזרעים (דיה לטובה בשעתה)
אגב, לפני כמה שנים גידלתי תירס מזרעים שראובן השיג לנו והתירס היה כל כך מתוק ורך שלא בישלנו בכלל.
איתן גנזי כתב:ראובן אורן כתב:בעדינות.. ועד ש.. אריה יגיע וירחיב אופקינו
תירס זה גידול מאוד מאוד ... מהונדס
היבואנית מתחייבת לזרעים אורגניים.
דרך אגב, אסור להכניס לארץ זרעים מהונדסים, אבל מוצרים שעשויים מצמחים מהונדסים מותר להכניס.
חזור אל גינון אורגני ואקולוגי - של פורטל 'כאן נעים'
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־213 אורחים