פשוט לתת לו תנאים כמו שהוא אוהב.. והכל יצליח... קלי קלות
אז, תכין לך כ 5-6 'מנבטות', מבקבוקי 'ליטר וחצי'
תחתוך כל בקבוק ב'כתפיים' - היכן שמתחילה ההתרה של הבקבוק
זרוק את הפקקים
תכין 'אדמה' - אדמה מקומית - חמרה או 'שחורה' מעורבבת עם 40% קומפוסט קנוי / או / 60% קומפוסט מתוצרת עצמית - ככה תהייה לך דרגת PH 6 וזה קלאסי בשבילם
מלא הבקבוקים עד למחצית גובהם באדמה שהכנת.
תשקה במי מזגן או מי גשם בלבד
תרטיב את האדמה בבקבוקים עד לרוויה - תול למים להיספג כשעה ואז תחב אצבע לאדמה לעומק כ 2 ס"מ, לא יותר. אם יבש, תשקה עוד.
זרע את הזרעים בשכיבה (ככה הם במצב הטבעי שלהם - לא יודעים 'לעמוד על הראש') בעומק 2 ס"מ
תשקה שוב
כסה את הבקבוקים בחלקים שחתכת כשהפייה הפתוחה, למטה, כמו משפך. לאחר שינבטו, תוכל להפוך אותם, שהפיות יהיו למעלה.
שים אותם במקום עם שמש של בוקר או של אחר צהריים. כשחם, תראה אדי מים על הבקבוק. כשיתקרר הם יטפטפו חזרה לאדמה.
אל תזרע את כולם ! כי הזמן המתאים לזריעה הוא לא בחורף ! אלא באביב
את שאר הזרעים, שמור במקרר, לא בפריזר
רוב מתיקות
ובהצלחה,