גיא דוידוביץ כתב:התפוחי אדמה מהקיץ מתו - כנראה מעודף מים. פעם הבאה אני אכין אדמה מעורבבת בהרבה קומפוסט מראש - שלא יהיו תקלות.
אפשר לנסות שוב, או שכדאי לחכות לקיץ? (למרות שלא יקרה כלום אם זה לא יצליח - תפוחי אדמה שבכל מקרה נובטים בערימת קומפוסט )
אריה להב כתב:נראה לי כי הגשם שיורד היום מהבוקר עושה טוב לתפוחי האדמה, העלים נראים בריאים ומבריקים.
ראובן אורן כתב:אריה להב כתב:נראה לי כי הגשם שיורד היום מהבוקר עושה טוב לתפוחי האדמה, העלים נראים בריאים ומבריקים.
פשוט נפלא !
ביום, בשבת, ירדו אצלנו עד ל 2 בצהריים, כבר 51 מ"מ !
כבר לאחר ה 5 מ"מ של יום ראשון, החלה הגינה להיראות אחרת - ליבלובים בכל מקום - חגיגה לעיניים
משה111 כתב:ראובן אורן כתב:אריה להב כתב:נראה לי כי הגשם שיורד היום מהבוקר עושה טוב לתפוחי האדמה, העלים נראים בריאים ומבריקים.
פשוט נפלא !
ביום, בשבת, ירדו אצלנו עד ל 2 בצהריים, כבר 51 מ"מ !
כבר לאחר ה 5 מ"מ של יום ראשון, החלה הגינה להיראות אחרת - ליבלובים בכל מקום - חגיגה לעיניים
היי ראובן , איך אתה מבצע את המדידה של כמות הגשם שירדה
משה
yosyhava כתב:רמלה.
אף טיפה של גשם!
הגינה נשארה יבשה, כל הציפיות הפכו לאכזבות!!!
רוחות חזקות וזהו זה.
אבי אלימלך כתב:מר אורן
היום כבר נגמר ואנחנו מכוסים באבק,לא גשם.
בפעם הבאה,אני אביא לכאן את הרבנים שלכם.
אלה א כתב:גם בירושלים יש סופת אבק נטולת משקעים.
בקשר למתקן מעץ, למה לא לשים שני לייסטים עם רווח לאורך שניים מהעמודים לתוכם ניתן יהיה "להחליק" את אחת הדפנות (כל פעם קרש אחד וכמובן להתאים לפני כן את מידות החיתוך) וכשקוצרים להחליק כל פעם קרשים החוצה כמידת הצורך (אולי לצורך יציבות אפשר לחבר לייסט דק קבוע בתחתית ובאמצע או למעלה בין שתי הקורות).
הרי מתקן כזה לא בונים לזריעה אחת בלבד, אלא לשימוש ארוך שנים ואין טעם כל פעם לפרק אותו לגורמים (שלוש דפנות תמיד נשארות בנויות).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים