טוב,
עכשיו קראתי את הכתבה בוויאנט,
לצערי זה עלול לגלוש מעט לתחום הפוליטי, אך אין מה לעשות, אלו החיים, קשרי הון-שלטון.
לצערי המניעים כנראה חמורים בהרבה,
כפי ששאלתי קודם, אכן, המחקר הוזמן, בוצע, מומן ונתמך ע"י 'קרן היינרין בל',
קרן זאת הינה גרורה של ארגון 'שתי"ל', אשר הוא בעצמו גרורה של הסרטן הפושה בתוכנו 'הקרן לישראל החדשה' (NIF).
ניתן ללמוד קצת על מעללי קרן זאת באתר הבא
http://www.ngo-monitor.org.il/article.p ... yes&id=121או מכתבותיו של בן-דרור ימיני בעיתון מעריב.
אם זכור לי נכון, היתה גם כתבה מקיפה על כך באחד ממוספי מקור ראשון בשבת האחרונה, זה אמנם נגע בתחום הדיור, אך למעשה המנוע הינו אותו מנוע.
מטרתה של קרן זאת הינה רחוקה מתחום הסביבה/חברה/צדק, זאת הכסות שלה,
מטרתה הינה השלטת אופי שילטוני שונה לחלוטין בה בעלי ההון יכולים לשלוט היטב בנעשה.
אני רק אזכיר שהקרן סיפקה שלל עדויות שנמצאו שקריות עבור ועדת גולדסטון, ומעולם לא התנצלה על כך, על אף הנזק העצום שנגרם למדינה ולתושביה.
ניתן לקרוא על כך בין השורות מתוך סוף הכתבה
"לדברי ארבל, "בנוסף לחסרונותיה הסביבתיים, יש לזכור כי התפלה היא סוג של הפרטת משק המים המיטיבה עם היזמים בעלי ההון, כאשר העלויות מתגלגלות על הציבור כולו. כלכלת שימור מים תקטין את הצורך בהתפלה נוספת, תחסוך כסף לקופת המדינה ולצרכנים ותייצר מקומות עבודה רבים ואיכותיים יותר, ובאופן זה תתרום למשק כולו"."
אז אני אטען בדיוק להיפך, כאשר עסק מנוהל ע"י ממשלה, זהו המקום הטוב ביותר לסיאוב, גזירת קופון, שוחד וכו',
הפיתרון לכך הינו הסרת החסמים ופתיחת שוק חופשי.
אגב, מי שלא מבין עדיין כל כך, יוכל לקרוא על ג'ורג' סורוס, כיצד מחליט מה יעלה ומה ירד, זאת הבעיה כאשר ארגונים מעין אלו צוברים הרבה יותר מדי כח.