דשנית- בכל גודל ייתכן ותמצאו חתיכות של... או שאריות של... אבל הקומפוסט עצמו נותן עבודה.
השאר לא ניסיתי
יובליאת כתב:תודה, נראה לי שנקנה בשדה אליהו (בטיולים לסחנה נעמיס על הקנגו).
תודה,
ליאת.
ליאור1 כתב:הערמה עצמה אולי לא מסריחה, אבל החומר הטרי ששמים בה אין ספק שמעלה ריח, אולי כאשר ניסיתי לא עשיתי את זה טוב, חלק גדול ממני מתעצל לנסות שוב
,אם לא תהיה ברירה אני יעשה, אבל אם אפשר לקנות משהו מומלץ (כמו שרשמו פה על שדה אליהו שפשוט רחוק לי מידי) זה מאוד יעזור לי, אז, האם יש משהו (דשנית,MY GARDEN וכו)
אגב התמונות של הרפרף באיכות HD ממש טובות, בגלל זה גם כנראה לא הצלחתי להעלות אותם כל פעם שניסיתי הייתה הודעה שגיאה אחרת על הרזולוציה והגודל של הקובץ
אחר כך ניסיתי להעלות דרך אתר חיצוני גם כן זה לא נתן, חליק..פעם הבאה שהוא יחזור עם האישה והילדים אולי יהיה לי יותר מזל
יובליאת כתב:ליאור1 כתב:הערמה עצמה אולי לא מסריחה, אבל החומר הטרי ששמים בה אין ספק שמעלה ריח, אולי כאשר ניסיתי לא עשיתי את זה טוב, חלק גדול ממני מתעצל לנסות שוב
,אם לא תהיה ברירה אני יעשה, אבל אם אפשר לקנות משהו מומלץ (כמו שרשמו פה על שדה אליהו שפשוט רחוק לי מידי) זה מאוד יעזור לי, אז, האם יש משהו (דשנית,MY GARDEN וכו)
אגב התמונות של הרפרף באיכות HD ממש טובות, בגלל זה גם כנראה לא הצלחתי להעלות אותם כל פעם שניסיתי הייתה הודעה שגיאה אחרת על הרזולוציה והגודל של הקובץ
אחר כך ניסיתי להעלות דרך אתר חיצוני גם כן זה לא נתן, חליק..פעם הבאה שהוא יחזור עם האישה והילדים אולי יהיה לי יותר מזל
הי ליאור,
אני דיברתי עם הושע משדה אליהו והוא אמר לי שקוב קומפוסט (שהוא אפילו מאושר אורגנית ד"א) עולה 100 ש"ח פלוס מע"מ, אז נראה לי שגם בשביל האיכות וגם בשביל המחיר (שאפילו עם הדלק נראה לי ששוה לך) כדאי לך לקפוץ לשם ולהעמיס איזה באלה של קוב, אם יש לך איפה לשים כמות כזאת. אתה יכול לשלב את זה בטיול באיזור (סחנה, נחל הקיבוצים וכו').
שבת שלום,
ליאת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים