הרימון האדום-כהה (ארגמן?) הוא רימון הרשקוביץ מהסטף. טעם מעט חמצמץ עדיין
הרימון הורוד חיוור הוא רימון "מקומי" מתוק (כלומר ייחרתי אותו מרימון מקומי לא ידוע, שכמובן ייתכן שאינו מקומי כלל...)
אנו למדים שלא תמיד מה שאדום יותר מתוק יותר

שמתי לב ששקית האורגנזה הצמודה לרימון בצד של הענף יוצרת בעייה של דברים שחורים ולבנים הגדלים שם - כנראה בגלל שאין צירקולציה של אוויר.
כנראה שרשת "מש" על כול העץ עדיפה (מצריך גיזום משמעותי של הרימונים בחורף הקרוב ותפירת רשת).
עוד שמתי לב שיש רימונים שהיו מוגנים בשקית אורגנזה ונעקצו ולעומתם היו רימונים ששכחתי לשקק ונותרו שלמים. כמובן שיש גם כאלה ששיקקתי ונשארו שלמים וכאלה שלא שיקקתי ונרקבו... בקיצור, ניסוי מדעי לא טוב כי אי אפשר להסיק כל מסקנה
