עמוד 5 מתוך 6

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
ערוגה נאה :y:

אתה נגד חיפוי.. ?! :(

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014,14:04
על ידי דובי
תתחשבו בלידת בני, חח, התחלתי כבר לחפות אבל עדיין רק ההתחלה. פשוט לא הספקתי

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
מה הבעייה???
שיעזור לך !

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 30 ינואר 2014,14:04
על ידי דובי
פרזיט אמיתי נולד, לא מוכן לעזור, כולם שיתאמצו.

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014,14:04
על ידי דובי
הנה התחלתי יותר ברצינות עם החיפוי.

יש כמה עלים של שום שהחלו להתייבש בקצה, זה אומר משהו?

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 31 ינואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
התייבשות קלה = 'חוסר מים' שכבר הסתיים
לא נורא

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014,14:04
על ידי דובי
הוצאתי את אחד השומים בגלל הסקרנות, וכמובן שהחזרתי אותו.

לא ראיתי שום התפתחות של ראש שום, רק את השן שהכנסתי עם הרבה עלים מעליו. מתי זה אמור להפוך לראש?

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014,14:04
על ידי חזי
דובי כתב:הוצאתי את אחד השומים בגלל הסקרנות, וכמובן שהחזרתי אותו.

לא ראיתי שום התפתחות של ראש שום, רק את השן שהכנסתי עם הרבה עלים מעליו. מתי זה אמור להפוך לראש?

סבלנות ועוד סבלנות
בחדוש אפריל קרוב לחג פסח

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 14 פברואר 2014,14:04
על ידי דובי
ערוגת השום עם חיפוי כמובן

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 14 פברואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
יפה :y:

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014,14:04
על ידי דובי
לא מצליח להבין את הייבוש בקצות העלים, מקפיד להשקות קבוע כל בוקר.

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
הם נראים בסדר !
חלק שהתייבש עקב סיבה זו או אחרת, לא יחזור להיות ירוק,
אבל הצמחים נראים יפה.
תזכיר לי מתי 'זרעת' אותם..., בני כמה הם?

נ.ב בהזדמנות, נכש את העשבים סביבם ואת החומר שעקרת, תצמיד לשומים בתור חיפוי
העשבים יכולים גם לגנוב להם מים.

וגם ספר לי כמה אתה משקה אותם?

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014,14:04
על ידי דובי
הטמנתי ב 10 לדצמבר.

השקייה כל בוקר על ידי טפטפות לפחות עשרים דקות. כמה פעמים שכחתי וההשקייה פעלה שעה ויותר, רק בימים גשומים הטפטפות נחות.

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 25 פברואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
יופי, נשמע השקייה בסדר.
תן להם זמן ויהיו מוכנים לפסח - קלאסי.. 90 יום באמצע מרץ, תבדוק מה קורה ע"י חפירה בעדינות ליד אחד מהם..

תארגן חיפוי מסביב.. בחייאתאק ! שום אוהב חיפוי והרבה. כך האדמה גם תישאר לחה ולא תתיבש

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014,14:04
על ידי נחום
דובי כל העלים שלך שלמים - זה אומר שאתה לא משתמש בהם 8)
תתחיל "לגנוב" כמה עלים ולהוסיף לסלטים וחביתות
הטעם נע בין בצל ירוק לשום - עדין וריחני
לא חבל לתת לכל העלים להתייבש :?

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014,14:04
על ידי דובי
נחום כתב:דובי כל העלים שלך שלמים - זה אומר שאתה לא משתמש בהם 8)
תתחיל "לגנוב" כמה עלים ולהוסיף לסלטים וחביתות
הטעם נע בין בצל ירוק לשום - עדין וריחני
לא חבל לתת לכל העלים להתייבש :?


לפני שבועיים צלינו דגים על האש, והכנסנו בבטן של הדג עלי שום, והיה פשוט תענוג.

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
דובי כתב:
נחום כתב:דובי כל העלים שלך שלמים - זה אומר שאתה לא משתמש בהם 8)
תתחיל "לגנוב" כמה עלים ולהוסיף לסלטים וחביתות
הטעם נע בין בצל ירוק לשום - עדין וריחני
לא חבל לתת לכל העלים להתייבש :?


לפני שבועיים צלינו דגים על האש, והכנסנו בבטן של הדג עלי שום, והיה פשוט תענוג.


שיפור קטן ל'מילוי' :P
לקצוץ העלים דק ולהוסיף גרודת מקליפת לימון :nod:

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014,14:04
על ידי דובי
ראובן תן לי להבין, אתה גם שף לעת מצוא?

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 26 פברואר 2014,14:04
על ידי ראובן אורן
דובי כתב:ראובן תן לי להבין, אתה גם שף לעת מצוא?

אני מאוד אוהב את החלק ה'טכני' של המטבח
את החיבור הנכון בין פריט לפריט.., זה כמו לבנות משהו עם גלגלי שיניים ש..עובד.
על אף שאני צמחוני כל חיי, אני מכין את ה'בשרים' בבית, במיוחד אלו הצלויים ב'מנגל' או בקמין
הכיף הגדול הוא להכין סלטים שונים. לחתוך ירקות בצורה מסויימת ומיטבית ולהמשיך הלאה..
כיף להכניס אהבה גם בחלק ה'טכני' הזה :geek:

Re: טמנתם כבר שום?

הודעהפורסם: 27 פברואר 2014,14:04
על ידי אפי
ראובן אורן כתב:
דובי כתב:ראובן תן לי להבין, אתה גם שף לעת מצוא?

אני מאוד אוהב את החלק ה'טכני' של המטבח
את החיבור הנכון בין פריט לפריט.., זה כמו לבנות משהו עם גלגלי שיניים ש..עובד
הכיף הגדול הוא להכין סלטים שונים. לחתוך ירקות בצורה מסויימת ומיטבית ולהמשיך הלאה..
:geek:

תן רצת פירוט..נשמע מעניין במיוחד הקטע עם החיתוך